sunnuntai 27. elokuuta 2017

Zikaa, autoja, safkaa

Sunnuntai 18.9.

Aamu-uutisista sai nähdä kartan, joka kertoi zika -viruksen leviämisalueen. Pahin vyöhyke Miami Beachilla oli juuri 8th Avenuesta alaspäin. Majapaikkamme Waldorf Towers sijaitsee 9th Avenuella. Aamun aikana alueelle tehtiin torjunta-aineiskuja lentokoneella.

Zikan torjuntaa

Tartunta-alue


Pizzaa välipalana

Päivän pääkohde oli Miami Auto Museum at the Dezer Collection hieman pohjoisemmassa. Tänne oli noin tunnin matka. Museo vaikutti aluksi hämäävästi suljetulta, mutta rakennusta kiertämällä löytyi oikea sisäänkäyntikin. Lipun voi ostaa automuseon tai Dezer Collectionin puolelle, tai toki molempiinkin. Itse otettiin lippu ainoastaan Dezer Collectioniin, joka sisältää paljon autoja eri elokuvista. Kohteesta löytyy myös erillinen, iso osio omistettuna täysin James Bond -elokuvien ajoneuvoille lentokoneista lähtien.

Dezer's collection

Batmobile



James Bondin osastoa. Kehno kuva,mutta antaa kuvaa osaston koosta.

Kohteessa vierähti parisen tuntia. Paluumatka taitettiin eri reittiä, ajettiin Miami Beachin läpi pohjoisesta etelään. Välissä oli pakko pysähtyä Aventura Mall -ostoskeskuksessa, koska olin bongannut edellisenä päivänä netistä Korsin tuotteiden alennuksien olevan voimassa syyskuun loppuun ja liike osui matkan varrelle. Ostoskeskus oli valtava. Mm. Rillit huurussa -faneille tiedoksi, että täältä löytyy myös Cheesecake Factory. Ei  toki sama, missä Penny työskentelee, mutta käymisen arvoinen. Hinnoista huolimatta täältä kannattaa ottaa kakkupala, valinnanvaraa on pitkä lista.

Aventura Mallilta

The Cheesecake Factoryn antimia. Kakkumenu on kunnioitettavan mittainen.

Kakkupala siirsi nälkää siihen saakka, että päästiin lähemmäs hotellia. Ruokapaikaksi valikoitui periamerikkalaisen näköinen diner. Ruoka oli todella hyvää. Joskin se oli sitä joka paikassa.



Niiiiiin hyvää!

Useat ruokapaikat olivat avoinna aamuviiteen. Lähipizzeriasta napattiin erilaisia maistiaisia (sai valkkailla erilaisia paloja), ohimennen sieltä täältä nappailtiin myös sandwicheja. Kaikki suussasulavia, jopa 7/11 kaupoista ostetut. Nälkä ei siis tässä kylässä pääse yllättämään kovin pahasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti