maanantai 23. maaliskuuta 2015

Paluumatka alkaa

Bangkok 30.11.-1.12.

Olimme varanneet viimeisen yön hotellin hyvien kulkuyhteyksien perusteella. Tärkeintä oli, että matka kentälle olisi mahdollisimman vaivaton seuraavana aamuna. Hotelli oli hieman hankalasti löydettävissä ja sielläkin wi-fi toimi huoneessa heikohkosti. Aamupalaa ei tähän sisältynyt, emmekä olisi sille ennättäneetkään. Hotelli toimi kuitenkin hyvin ajatellen yhden yön majoitusta.

Kävimme illasta Lumpini Parkin lähistöllä syömässä, samassa paikassa kuin toisena iltana Bangkokissa. Kävelimme lähistöllä ja löysimme nightmarketin, jolta tulikin osteltua lähes reissun ainoat ostokset. Kummempia emme jaksaneet, joten palasimme hotellille 7elevenin kautta. Aamulla otimme Airport linkin alle ja lähdimme kentälle. Airport link on vain parin korttelin päässä hotellilta. Kentälle meille ei jäänyt juurikaan aikaa, ryysis oli melkoinen. Jonotimme ensin passin tarkastukseen pitkän tovin, jonka jälkeen turvatarkastukseen. Kaksi tuntia oli itselle täysin minimi aika tälle kentälle.

Hotelli Bankokissa paluumatkalla: D Varee Xpress Makkasan Hotel, 29e/yö. Ilmainen wifi.

Kaiken kaikkiaan matka meni loistavasti. Ainoat sateet saimme niskaamme Changilla ja nekin olivat nopeasti ohi meneviä kuuroja. Ruoka oli aivan huippua, ainoat pettymykset koin Koh Sametilla (söin aina Thaikkuruokaa).

Thaimaaseen tullaan mitä todennäköisemmin vielä palaamaan, joskin välissä on toteutettavana muutama muu reissusuunnitelma. Ylihuomenna Tokioon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti