sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Pikakelaus Mm-kisamatkasta - Köln

Pariisissa kevät oli jo pitkällä. Siirtymä Kölniin palautti maanpinnalle - ja lähemmäs Suomen kelejä. Ensimmäisenä meitä tervehti vesisade. Tämän jälkeen toki myös Kölnin upea päärautatieasema. Junamatka vei vain kolmisen tuntia.

Päärautatieasema

Ensimmäisenä majoittumisen jälkeen oli pakko suunnata maha kuristen syömään. Pölähdettiin lounasaikaan ravintolaan reilun 10 hengen porukalla, mutta palvelu pelasi. Pizza oli todella NAM!

Majoitus jakautui Suomen pelimenestyksen perusteella Kölnissä kahteen eri hotelliin. Jouduttiin yhdeksi yöksi ottamaan hätämajoitus, jonka jälkeen siirryttiin loppumatkaksi päämajoitukseen Hotel Drei Kroneniin, jossa jengi oli majoittunut aiemminkin kisareissujen aikaan. Koska ryhmä oli iso ja varauksissa oli tapahtunut virhe, osa porukasta joutui majoittumaan viereisessä hotellissa. Alunperin lähes kaikki huoneet oli varattu meille.

Matkalla Lanxess areenalle. Drei Kronen hotelli on joen toisella puolella, kävelymatkan päässä hallilta.


Ennen peliä oli pakko käydä tsekkaamassa näkymät hallin ylimmästä kulmasta. Pelin lopputulos oli nannaa.


Pelistä palatessa saatiin huomata, että meneillään oli myös viiniviikot. Suomesta poiketen,tapahtuma oli torilla ja sinne saattoi poiketa kuka tahansa, ilman pääsymaksua.




Kölnin tuomiokirkko. Alla kuvia Drei Kronenin huoneesta.













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti