perjantai 24. marraskuuta 2017

Pikakelaus MM-kisamatkasta - Pariisi

Laiska bloggari täällä hei! Jäi kokonaan päivittämättä lätkän MM-kisahulinat. Itselle kisat olivat ensimmäiset,seuralaisille jo huomattavasti useammat. Reissu oli minulle poikkeuksellinen,koska kaikki lentolippuja ja paria kisalippua lukuunottamatta oli järjestetty meille valmiiksi. Poikkeuksellisen huono vuosi lähteä kisoihin noin Suomen sijoittumisen kannalta, mutta Pariisiin oli mukava palata ja Köln tuli uutena tuttavuutena.

Pariisiin lennettiin Norwegianilla,joka käyttää Orlyn kenttää. Orlylta hypättiin metroon ja suhailtiin Gare du Nordin asemalle saakka (Charles de Gaullelta olisi tänne suorempi yhteys). Ensimmäiseksi yöksi oltiin otettu halpa hotelli Cambrai Gare du Nordin vierestä. Hotellin sijainti on hyvä ja vierestä löytyi kauppoja ja ravintoloita. Hotelli itsessään ei ole kummoinen,enkä välttämättä suosittelisi sitä viikon matkaa suunnitteleville. Omassa pienessä huoneessa oli avattava ikkuna, mikä oli plussaa. Vessakoppiin sen sijaan ei mahtunut edes 155cm hukkapätkä ilman,että ovi ei olisi ottanut polviin. Kaverit puolestaan saivat kahdelleen ison kattohuoneiston. Muutoin hyvä, mutta kuuma,kun aurinko paistoi, eikä ikkunoita saanut auki.

Kaukana siintää Eiffel-torni.

Hotel Cambrai ja avautuvat ikkunat.

Seuraavana päivänä lähes juostiin ensimmäiseen matsiin ja tehtiin siirtymä meille järjestettyyn asuntoon lähellä Le Jardin du Luxembourgia. Asunto oli upea, hyvällä sijainnilla ja edullinen. Asunnossa majaili lisäkseni viisi miestä samasta lätkäporukasta.


Bloggaaja kisavarustuksissa.

Ryhmän pienimmäinen fani.

Asunnon makuuhuoneellakin oli kokoa.


...keittiössäkin mahtui kääntymään.

Keittiön ikkunasta avautuva näkymä.

Sveitsi -peli. Suomalaisfanit asteen aliedustettuna. Kannustushuudoissa Sveitsi vei 6-0.



Kisamaskotit Asterix&Obelix


Lennot Pariisiin Norwegianilla n. 100e

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti