maanantai 8. helmikuuta 2016

Lontoo 18.-21.12.2015

Nightwishin keikka Webley Arenalla (ensimmäisenä suomalaisena pääesiintyjänä) houkutteli lähtemään Lontooseen kuuden hengen voimin.

Lennot British Airways 229e + halukkaille matkalaukku ruumaan 35e/suunta. Halvemmalla olisi saanut, jos olisi ottanut pomppulennon Air Balticilla (n. 149e), tai suorat lennot huonommilla lentoajoilla. Päädyimme kuitenkin nopeista edullisimpaan vaihtoehtoon, jotta neljän päivän reissusta ei menisi kovin isoa aikaa matkantekoon.

Majoitus :
Booking.comin kautta kuudelle hengelle Oxford Street Gilbert Court apartment hotel, joka oli aivan Bond Streetin metroaseman vieressä. Uskomaton löytö, joka varattiin jo maaliskuussa. 803e + 70,45e palvelu-/siivousmaksu.
1,5 viikkoa ennen matkaa sain Booking.comilta sähköpostitse tiedon, että majoituspaikkamme on perunut varauksemme. Heillä oli korvaava, suht vastaava, majoitusehdotus jo sähköpostissa. Soitin Bookingille, miksi varaus on peruttu majoitusliikkeen toimesta näin lähellä matkaa. Syynä tähän oli, että majoituskohde oli peruuttanut sopimuksen Bookingin kanssa. Yritimme etsiä kyseistä asuntoa vielä netistä, jos sen olisi voinut vuokrata suoraan majoitusliikkeeltä. Kohdetta ei kuitenkaan enää löytynyt. Ilmeisesti se oli lopettanut majoitustoimintansa kokonaan. Päädyimme ottamaan Bookingin alun perin suositteleman apartmentin Belgravia Rooms. Sijainti muuttui Bond Streetin vierestä Victorian aseman viereen. Koska kyseessä oli apartment, avainten nouto oli eri paikasta (Ebury Street). Itse asunto sijaitsi kätevästi Hugh Streetillä, lähes Victorian aseman vieressä. Hinnaksi muodostui 591e + 65e siivousmaksu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti