tiistai 9. helmikuuta 2016

Nähtävyyksiä ja näköaloja

Sunnuntai 20.12.

Ostoksilla ei juuri käyty koko matkalla Harrod’sia ja Victorian asemaa lukuun ottamatta. Victoriallakin shoppailu tehtiin melko pikaisesti. Sunnuntaina moni paikka oli suljettu, joten lähinnä kävelimme ympäriinsä. Joulu näkyi mukavasti kaduilla. Tarkoitus oli mennä Sky Gardeniin, mutta netin tiedoista poiketen sinne ei ollutkaan vapaapääsy ennen kello 21. Tätä kellonlyömää ennen kohteeseen piti ilmeisesti olla liput varattuna ennakkoon. Päätimme kuluttaa aikaa tuonne kello 21 saakka ja kävelimme mm. Tower Bridgen läheisyydessä sekä kävimme syömässä.

Joulua Lontoon kujilla

Tower Bridge



Tower Bridgen joulutorilta.

Sky Gardeniin päästäkseen on mentävä lentokenttätasoisen turvatarkastuksen läpi. Näköalaterassi ei ollut enää auki, epäilimme, että se suljettiin klo 21. Paikka itsessäänkin oli kuitenkin näkemisen arvoinen ja näköaloja pystyi ihastelemaan ikkunoista. Tiloihin oli laitettu runsaasti kasvillisuutta.

Sky Garden

Näkymiä Sky Gardenista

Sky Garden

Poistulomatkalla teimme vielä stopin Big Benin juurella. Vaikka Lontoossa olisi käynyt kuinka monta kertaa, se on aina nähtävä. Varsinkin ensikertalaisille se oli must nähtävyys.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti