tiistai 9. helmikuuta 2016

Nightwish Wembleyllä

19.12. lauantai

Lauantaina kävimme päiväseltään Harrods’lla sekä Abbey Roadilla. Harrod’silla riittää muutakin ihmeteltävää kuin ostokset, sillä myös itse rakennus on näkemisen arvoinen. Yksi parhaista osioista on Egyptian room ja jo portaikko sinne mennessä on upea. Herkkuosastolla on myös hauska kierrellä ja hypistellä keksi- ja kahvipurkkeja.

Matkalla Harrod'sille.


Egyptiläinen portaikko.

Harrod'sin joulua ja jouluruuhkaa.

Abbey Roadin lähin metroasema on St. John’s Wood station. Suojatie on tunnettu legendaarisesta kuvasta Beatlesin levyn kannessa. Kyllähän se vähän huvitti mennä katsomaan suojatietä nähtävyytenä, mutta eipä oltu ainoat suojatien valokuvaajat. Tottahan haluttiin ottaa itsekin ylityskuvia. Tämä oli tehtävä melkoisen nopeasti, sillä tie on liikennöity. Meillä taktiikkana toimi se, että kuvaajat ylittivät kadun yhtä aikaa kuvattavien kanssa.

Abbey Roadin suojatiellä. Ihan ei pojat päässy tahtiin :D

Pääsyy koko Lontoon reissulle oli illaksi järjestetty Nightwishin keikka Wembley Arenalla. Keikkaliput oli tilattu ja maksettu jo helmikuussa, mutta liput eivät ehtineet meille ennen matkaa, heh. Saimme tiedon, että voimme noutaa ne areenan lippuluukulta ennen keikkaa. Saavuttuamme keikkapaikalle hallille oli jo pitkä jono. Löysimme lippuluukun oven ja tämän jono olikin olematon. Edessämme taisi olla n. 6 henkeä. Kun saimme liput, pääsimme samalla sivuovesta sisään, samasta ovesta kuin kutsuvieraat. Joten loppujen lopuksi asiat järjestyivätkin paremmin kuin hyvin.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti