perjantai 15. heinäkuuta 2016

Missattu lätkämatsi ja kaverit tulloo

Perjantai 14.5.

Aloitin aamun aamupalalla vanhankaupungin kahvilassa. Hämmästyksekseni useat kahvilat olivat vielä suljettuna, vaikka kello oli jo puoli kymmenen.

Halusin kierrellä vielä hieman ennen kuin kirjauduin hotellista ulos. Siirryttyäni seuraavalle hotellille, myöskin vanhassakaupungissa, kysyin, josko huone olisi jo vapaana. Respan nainen ei ollut kovinkaan palvelualtis ja tarkisti vastentahtoisesti kaksi huonetta, jotka olin varannut. Ei ollut kumpikaan vapaana, näin ainakin ilmoitettiin. Menin tappamaan aikaa pubiin ja odottelin Suomen lätkämatsin alkua. Palasin hotellille hieman ennen kuin olin kavereiden arvioinut saapuvan sinne. Vieläkään en saanut kumpaakaan huonetta. Respassa ei ollut tv:tä. Kännykkäsovelluksilla matsi ei näkynyt Suomen rajojen ulkopuolella.

Korttien kirjoittelua frendejä odotellessa. Nou lätkämatsi tässä baarissa.

Likat saapu!

2hh hotellihuone.

2hh:ssa isolta partsilta pääsi huiskuttelemaan 1hh:n asukille.

Bratislavan kujia.

Kavereiden saavuttua toinen kavereistani onnistui saamaan huoneet jo meille. Olin hakenut Lidlistä laatuskumppaa parilla eurolla ja iskin sen salaa minibaariin. Kun olimme kaikki koolla (meillä oli 2hh ja 1hh huoneet), ehdin ruuvata pullosta vasta rautakehikosta muutaman kierteen, kun korkki jo ampui itsestään toista kaveria olkapäähän. Hyvät alkumaljat.
Peliä ehti katsoa muutaman minuutin ennen kuin se loppui.

Kierreltiin kaupungilla ja nautiskeltiin. Käväistiin linnalla, joka sijaitsi kukkulalla. Kukkulalta oli hyvät näköalat kaupunkiin.

Bratislavaa

Paikallista sapuskaa. Hyvvää oli.

Majoitus: Art Hotel William 1hh ja 2hh, 139e/yö, ei aamupalaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti