lauantai 4. elokuuta 2018

Missä kaikki ihmiset?!

1.8.2018, keskiviikko

Asunnon vieressä on kauppa, pari ravintolaa ja kahvila. Noudin aamupalaa tien toisella puolella sijaitsevasta Ted's Coffee Companysta. Ei mikään halvin kuppila, mutta hyvät maut ja kiva sisustus.

Ted's Coffee Company


Parlamenttitalo on maineensa veroisen kokoinen. Rakennuksen kiertämiseen ulkoa menee ainakin puolisentuntia. Sisäkierrosta ei tehty, tämä vaatisi varauksen viimeistään edellisenä päivänä. Myös passin tiedot vaaditaan. Hinta paikan päällä on 40 leitä, eli kymmenisen euroa. Sisäänkäynti on rakennuksen oikealla puolella, ihan vinkkinä, jos et halua kiertää koko rakennusta etsien sitä.



Läheltä parlamenttitaloa löytyi mieluisa terassiravintola Haute Pepper. Sen sijainti on lähellä vilkasta tietä, mutta terassi tuntuu silti rauhaisalta, eikä liikenteen melu kanna sinne juurikaan. Vähän tyyriimpi paikka, drinkit n.5e, mutta paikka on viihtyisä ja palvelu hyvää.


Haute Pepperiltä tuli käveltyä hiljaisia sivukujia pitkin ympäriinsä ja sateen yllättäessä hipsittiin suojaan The Temple Social Pubiin.

Sadetta pitelemässä. Kyllä siellä jokunen tippa tulee, jos tarkasti katsoo ;)

Tästä paikasta innostuin, ruoat näyttivät todella maittavilta. Tähän väliin otettiin vain starterit nälkää siirtämään ja jatkettiin matkaa, outoa kyllä, ostoskeskukselle.


The Temple Social Clubin terassi. Viihtyisämpi, jos ei sada.

Koko kaupunki oli ollut totaalisen hiljainen, jopa niin pahasti, että sitä oli tullut ihmeteltyä ääneen muutamaan kertaan. Ei ketään, missään. Muuta kuin ajamassa autolla ohi. Ei se, ettei ettei näy paljoa turdeja, mutta ei kun ei näkynyt paljon paikallisiakaan.
Ostoskeskukselle saavuttaessa meininki muuttui täysin. Elämää. Paljon. Mutta ostoskeskuksen pääovi jäi löytämättä, joten siinäpä päivän päähuomiot.

Matkalla majoituspaikalle löytyi kenkäkoju, josta oli pakko shoppailla parit kengät. Loppulaskun summaksi muodostui 70 leitä, 15 euroa! Katsotaan, montako mukulakivikatua popot kestää, mutta hintataso tuntuu yhtä mukavalta kuin nämä kenkulat jalassa.

Illan plääneihin sisältyi safkamesta, josta saisi pastaa jättikatkaravuilla sekä rokkibaari. Valitettavasti jättikatkispasta oli hieman pettymys, mutta rokkibaari oli jees. Ensimmäiset rock -soinnut tässä kaupungissa. Mesta oli Private Hell, Curtea Vechessä, aivan vanhan kaupungin raunioiden vieressä. Täällä musiikki oli painavaa, mutta hinnat kevyitä. Olut+rommicola yhteensä 19 leitä = 4.10e. Rommikin kaadettiin suhteellisen vapaalla kädellä, joten jos etsii edullista baaria ja haluaa humaltua, tässäpä oiva vaihtoehto.

Private Hell. Terassilla ei sähköä tuhlattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti