perjantai 22. maaliskuuta 2019

Bloodyyy Maryy

19.3. Tiistai

Kevyen 4.15 aamuherätyksen jälkeen kentälle ja ilmaan.


Toistaiseksi erikoisin lento. 6v. tyttö lensi itsekseen riviä edempänä ja itkeskeli koneen rullatessa kiitoradalle. Lentoemo kävi tytön luona, mutta joutui samalla tekemään omia lähtövalmistelujaan. Sovittiin, että Maritta menee tytön viereen nousun ajaksi ja siirryttiin nousun jälkeen tytön kanssa samalle penkkiriville. Pidettiin likalle jonkin verran seuraa lennon aikana ja ilmeisesti tämä helpotti lentoemännän työtä, koska kone tarjosi meille lopuksi ilmaiset juomat.


Drinks on the plane. Kivoilla maisemilla, näkymänä Alpit.

Lyonin majoitus oli apartment, joten noudettiin avaimet paikasta X ja käveltiin Bellecoeur aukion ohi majapaikalle. Majoituspaikan sijainti vaikutti todella hyvälle, lähellä kaikkea ja katu oli täynnä ravintoloita. Turistikeskittymän ydintä, mutta kivoja mestoja löytyi, kuten Le Syndicat lähes tien toiselta puolen.

Ekalle päivälle ei ollut mitään tavotteita, kunhan käveltiin ja kierreltiin. Kaikkialla oli hiljaista, jopa vanhassa kaupungissa. Kortteja ostaessa ei kioskissakaan ollut myyjää, musa vaan soi. Keskityttiinkin sitten lähinnä maistelemaan viinejä ja juustoja eri paikoissa. Alla pari poimintaa.

Äkkiä kotiutumisen jälkeen ruokaa, viiniä ja yt-neuvottelujen tulosten kuuleminen.


Dam's Pub, hyvää ruokaa ja palvelua.

Kokonaisuudessaan päivä ja ilta muuttivat käsitystäni Ranskasta ja ranskalaisista. Niin ystävällisiä ja palvelualttiita. Kaikkea muuta kuin kokemukset Rouenin vaihtoajoilta. Jos eivät osaa englantia, yrittävät kuitenkin. Ja palvelu joka paikassa hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti