lauantai 13. kesäkuuta 2015

Beibi, hassasin rahat ja ATM on kadonnut

3.4. Perjantai

Viimeinen päivä Tokiossa koitti :(
Uenon bazaarit kutsuivat ja tänne paloikin rahaa melkoisesti. Hetkellisesti oltiinkin täysin ilman valuuttaa. Etsimme 7eleveniä, koska ymmärryksemme mukaan niiden automaateista onnistuivat nostot myös eurooppalaisella pankkikortilla. Löysimme suht kivuttomasti yhden 7/11 kaupan, jossa luki ATM ikkunassa. Automaatti näytti erikoiselta ja viereisellä automaatilla ollut mieshenkilö näytti vain tallettavan maatilla rahaa. Kysyimme henkilökunnalta ja heidän mukaansa nostot eivät näistä automaateista onnistu. Meni jonkin aikaa, että löysimme seuraavan 7elevenin. Kun sellainen löytyi, ikkunassa ei näkynyt ATM -tarraa. Menimme kuitenkin kurkistelemaan sisälle ja sieltä löytyi automaatti, joskin samanlainen kuin edellisessäkin. Päätettiin kuitenkin kokeilla. Rahaahan sieltä tuli. Itse vain sain huomata, että olin jättänyt pankkikortin hotellille :)


Ostosten jälkeen piti napata välisushit ja seuraavaksi ostokset nakattiin hotellille. Matkaa jatkettiin Shibuyan lähistölle luksusliikkeille ja basaareille. Harajukusta löytyi mahtava lettubaari, jolle oli pakko pysähtyä tekemään tilaus. Lättyrullalla oli muuten kokoa! Pikkujapsit näyttivät syövän letut vaivattomasti. Meiltä tuntui puuttuvan vielä riittävä kokemus tähän. Loppulätyt päätyivät valitettavasti roskiin, niin hyviä kuin olivatkin.

Välisushi

Siis lettu, jonka yksi täyte on brownie!


Hotellille päin palatessa tarkistimme Shimbashin asemalla, millaisia lippuja kentälle olisi myynnissä. netti näytti, että Asakusa -linjan valitessa ei klo 6:25 lähtevää junaa tarvitsisi vaihtaa lainkaan. Automaatti tarjosi paria eri hintaista vaihtoehtoa. Otimme lipun Narita Sky Access -junaan (via Oshiage ja Imba-Nihon-Idai). Hinta 1330 jeniä. Hyvillä mielin suorasta junalinjasta jatkoimme matkaa hotellille vielä toisen mutkan kautta; kävimme metsästämässä karaokeillan baarin. Sieltä viuh-vauh hotellille pakkaamaan. Pakkauskin oli omanlaisensa operaatio. Kuinka kuljettaa neljä pulloa viskiä, kun toisella on vain rinkka? Kuinka saada laukku painamaan alle 23kg? :)

Bar el Amigo.

Raput ylös ja hissiin. Siellä ne parhaat jamit oli.



Lennettiin Uralin yli. Kaunista oli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti