lauantai 13. kesäkuuta 2015

Iiih, pandoja!

1.4. Keskiviikko

Aamun herätys ei ollut anivarhainen, johtuen edellispäivän ilottelusta. Tämän päivän ensimmäiseksi kohteeksi valikoitui Uenon eläintarha. Matkalla kotiasemalle näimme jonon täsmällisesti jonossa käveleviä pukumiehiä. Muistimme, että edellisiltana meille oli kerrottu, että 1.4. on Japanissa suuri päivä yritysmaailmassa. Tuolloin vastavalmistuneet aloittavat työt.

Kuva otettu pikaisesti kävellessä, joten laatu hieman heikko. Kertoo kuitenkin olennaisen pukumiesten rivimarssista.

Eläintarhan ykköskohde meille oli panda-aitaus. Niin toki monelle muullekin. Iih, niin ihania! Kaksi jättipandaa syömässä bambua. Että pystyikin olemaan mielenkiintoista. Pandojen ihastelun lisäksi ihasteltiin myös kiraffia, norsuja ja jääkarhua. Keli oli hieman sateinen, mutta pahempaa oli luvattu.

Eläintarhasta jatkettiin Odaiban saariseikkailulle. Luvassa oli ilmainen näköalatasanne "pyramideilla". Vaan kuinkas sitten kävikään? Pyramidien lähestyessä sieltä valuikin massa ihmisiä ulos. Sulkemisaika :D Sen sijaan menimmekin maailmanpyörään. Sateen vuoksi sieltä ei ollut kovinkaan hyvä näkyvyys, mutta tulipahan käytyä. Ihanat, lämmitetyt penkit kopeissa!

Siltoja oli myös tarkoitus käydä katsomassa, mutta vilu ajoi meidät sisätiloihin. Kävimme syömässä viereisen ostoskeskuksen korealaisessa ravintolassa.

Kukinta oli jälleen edennyt.




Näkymää Odaiban maailmanpyörästä.


Annos korealaisessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti