torstai 15. maaliskuuta 2018

Puola it is

15.3. Torstai

Pikavisiitti Varsovaan vaihtokaveria moikkaamaan alkaa tästä! Vaihtoajoista Rouenissa on vierähtänyt 10 vuotta, joten mikäs sen parempi syy taas tavata.

Viime syksynä tuli useasti vastaan mainos WizzAirin halvoista (17e) lennoista Gdanskiin. Siitäpä pukkasi ideaa, että pitää nähdä Monika. Pitkään ynnäiltyä tulikin WizzAirin Turku-Gdansk sijaan löydettyä Finskin lennot Hki-Varsova ilmaiseksi. "Ilmaiseksi" tarkoittaa,että olin hyödyntämässä Finskin pisteitä alennuksen muodossa,mutta kävikin ilmi, että pisteet kattoivat koko lentolipun hinnan. Maksettavaksi jäi lentokenttäverot.

Puola kuuluu suosikki matkakohteisiini, maassa on paljon nähtävää ja suomalaiselle edullinen hintataso. Tarkoitus olikin pyörähtää autolla myös jossain lähikaupungissa, mahdollisesti Lublinissa ja Kazimierz Dolnyssa. Tähän on viime päivinä palattu,koska juuri minilomani ajaksi Puolaan on ennustettu kylmää sekä lumimyräkkää. Katsotaan, mihin sitä lopulta päädytään.

Varsovalla on muuten poikkeuksellisen kattava infopaketti paikallisliikenteestä. Tällä ei voi mennä vikaan http://www.ztm.waw.pl/?c=126&l=2
Tai katsotaan, voiko..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti