tiistai 6. syyskuuta 2016

Lento 007 at your service

Maanantai 5.9.

Finnair toimitti meidät Miamiin huippusalaisella lennolla. 007:lta terveisiä.

Sunnuntain lisäksi myös maanantai kului vielä matkaa tehden. Viiden tunnin lento Miamista Limaan hujahti äkkiä. Matkaa taitettiin American Airlinesilla, joka huolehti, etteivät matkaajat jää nälkäisiksi, eikä varsinkaan janoisiksi. Kärryt pärräsivät eestaas käytävillä ja viimeiseksi jaettua välipalaa ei jaksettu edes syödä. Lento näytti sisältävän kaiken viinistä lähtien. Ruoka on jäänyt mieleen positiivisena kokemuksena AA:n lennoilta aiemminkin.

Lento eteni kuulutuksen mukaan Kuuban, Jamaikan sekä Panaman yli. Ikkunasta näki kaikkia näitä, joskin välillä jäi hieman epäselväksi, minkä yllä lennettiin. Kuulutus tuli ainoastaan alussa ja Google Mapsin avulla yritettiin arvailla, mikä maatilkku alla milloinkin pilkotti.

Sijainnin ja kapean, pitkän muodon perusteella epäillään alla olevan Key Westin. Ei tosin saatu täysin täsmäämään Google Mapsin kanssa, joten pieni epävarmuus jäi. Saa kommentoida, jos faktaa löytyy.


Panama. Silmällä näkyi city paremmin, mutta jos oikein zoomaa, pilvihattaroiden takaa voi nähdä kuvassakin kiilumassa pilvenpiirtäjiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti