sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Viimeinen päivä Cuscossa

Lauantai 10.9.

Yöllä olo huononi, kortisoninapin vaikutus taisi hälvetä. Päätä särki, vatsaa korventi. Tuntui välillä, että on tajunnan rajamailla. Aamulla olo oli heikko ja suihkun jälkeen hiuksetkin piti harjata jo sängyssä selällään. Päätin napata vielä yhden kortisonin ja parin tunnin päästä olo olikin jo aivan toinen. Taas päästiin ulkoilemaan pariksi tunniksi ennen huilitaukoa hotellilla.

Suunnattiin ulos vanhan kaupungin portista ja samoin tein meille avautui jo erilainen Cusco. Väkeä oli kuin pipoa ja vastaan tuli mm. kauppahalli. Kauppahallissa nenään leijaili mitä erilaisempia hajuja. Valtaosa nimenomaan hajuja, ei tuoksuja. Muutoinkin kaikki vaikutti heti epähygienisemmältä kuin historiallisen keskustan puolella.

Kauppahallista

Koka-sitä-koka-tätä


Aiotut inka museo ja kukkulalle könyäminen saivat jäädä Cuscosta kokematta, koska kunto ei kestänyt. Illalla pikapyörähdys katuja ja kauppoja kierrellen. Yhä tuntui, ettei voi riuhtoa menemään, ettei käy hassusti. Seuraavana aamuna olisikin edessä siirtymä PeruRaililla Aguas Calientesiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti