perjantai 22. joulukuuta 2017

Ohoh, väärä luola

20.12. Keskiviikko

Hyvää keliä pukannut tämän viikon, päätettiin ottaa skootteri uudelleen alle. "Kävästään läheisillä luolilla, Cuevas de Bella Marissa, ja tullaan takaisin." Pösöteltiin melko pitkään tänne "lähelle" ja tajuttiin, että oltiin ajateltu väärää luolastoa kohden. Cueva de Saturno oli lähellä Varaderoa, Bella Mar lähellä Matanzasia. Eipä mitään, oltiin tankattu vain kolmella pesolla, että koitetaanpa pärjätä matka, joka olikin 40km sijaan 70km :D

Maps.me opasti lyhintä reittiä, mikä oli erikoisin ajoreitti ikinä. Suhattiin kapeaa hiekkatietä junanradan vartta ja tie vielä kapeni lisää asutusalueelle. Kodeista huudeltiin kysymyksiä, mistä ollaan kotoisin ja vihainen koira lähti jahtaamaan meitä.

Tultiin luolastolle juuri parahiksi uudelle kierrokselle.

Cuevas de Bella Marista


Paluumatkalla päätettiin oikaista eri reittiä. Erikoinen valinta sekin, tällä kertaa mentiin kinttupolkua pitkin kapeaan, nippanappa skootterin levyiseen tunneliin, josta päästeltiin pientä asfaltoitua tietä kylään. Tienpätkä oli kaatopaikka, jolla korppikotkat evästivät. Haju oli aika muikea. Isolla tiellä alkoi sitten jännittää, riittääkö polttoaine perille saakka. Huoltoasemia ei ole tiheään. Oltiin ajettu mittari punaisella jo jonkin aikaa ja vielä oli lähes 10km tankille. Päästiin kuitenkin tankille saakka.

Kuvassa ei ole edes pienin tienpätkä päivältä.

Skootteroitiin sikariostoksille.

Illalla mentiin munalla Beatles Bariin, joka tuntuu olevan ykkösmestoja Varaderossa. Törmättiin kanadalaisseurueeseen, jonka kanssa vietettiin iltaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti