maanantai 3. joulukuuta 2018

From HEL to SIN

27.-28.11. Tiistai-keskiviikko

Pitkä taival Jklstä Singaporeen. Matkan pääkohde on Langkawi, mutta koska Finski tarjoaa suorat lennot Singaporeen, haluttiin tehdä siellä pitstop. No, se ehkä vähän venähti (5-päiväiseksi), koska lentoja Langkawille ei ollut kaikkina päivinä, tai järkeviin hintoihin. Eipä haittaa, Singa kelpaa!

Helsinki-Vantaa oli käsittämättömän hiljainen, ei oikein ketään missään. Mystistä.

Lensin ekaa kertaa 350:llä ja ei moitittavaa! Jalkatilaa riitti hujopeillekin (itsehän ja näyttöjä ei enää tarvinnut hakata kuin viimeistä päivää, jotta jotain saisi tehtyä. Lentokamerat myös plussaa, joskin pääosa matkasta meni nukkuessa. Koska kone ei ollut täynnä, koko meidän rivistö oli vapaa ja saatiin nukuttua vähän väljemmin.

Hel-Sin

Lentokameroista oli hauska seurailla menoa.

Lentokonesafkaa. Oli muuten hyvä perunavene, vaikka vähän törkysen näköinen :D

Laskeutumista Singaan. Muutama paatti sataman hoodeilla.

Singaan lenteli reilu 11h. Jostain syystä koneessa ei jaettu maahantulokortteja, vaan ne täytettiin vasta kentällä. Tätä ei tietysti tiedetty etukäteen, joten piti kerran poistua jonosta täyttelemään niitä, jonka jälkeen paluu jonoon.

Vaatteiden vaihto ja metroa etsimään. Metrolla pääsi kätevästi 2 korttelin päähän apartmentistamme. Pienen ongelman muodosti aikatauluarvion ylittyminen, joten jouduimme hetken odottelemaan asunnon vuokraajaa.

Apartment oli pienempi kuin ajateltiin, mutta hyvin siisti. Näköala oli upea. 7. ja 19. kerroksessa oli uima-altaat.

Näköala apartmentin partsilta Marina Bayn suuntaan. Ei huano.

Koska oli jo ilta, päätettiin pyörähtää vain lähistöllä tutkailemassa mestoja ja meininkiä. Ensimmäisenä pitstoppina toimi pubi Club Streetillä. Ei ehkä paras päivä (torstai) visiteerata, mutta tulipahan testattua paikallinen hintataso. Oliko kallis? Että oliko? Eka kierros yli 60S$, eli n. 10e/kalja (tai no, yksi näistä oli viini, mutta same same). Myöhemmin saatiin huomata, että viikonloppuisin hinnat ovat halvemmat, koska tarjolla on happy hour -tarjouksia. Vink-vink.

Club streetin näkymiä.

Club streetiltä jatkettiin Clarke Quayn alueelle, jossa on joen molemmin puolin baareja ja ravintoloita. Täältä testiin pääsi livemusaa tarjoava Crazy Elephant. Jälleen kallis rundi, mutta paikka oli mukava.

Clarke Quay

Clarke Quay

Asunnolle päin hipsiessä pysähdyttiin syömään katukuppilassa ja hintataso tipahti. Ruoat maksoivat 5-6 dollaria per annos. Ja toki pitää mainita 3 isoa olutta 18$ ;)

Om-nom!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti