tiistai 4. joulukuuta 2018

Korkeuksia Singaporessa

29.11. Torstai

Aamulla otettiin ilo irti 19. kerroksen uima-altaasta. Aki droneili ja drone lähti menemään omia menojaan ulos terassilta. Täysin sen arvoista, näinpähän kaverin juoksevan :D

Ensimmäisen täyden päivän ensimmäiseksi suunnaksi otettiin Marina Bayn nähtävyydet. Alla lisää kuvien muodossa.

Marina Bay Sands oikealla.



ArtScience Museum.

F1-rata. Katsomo oikealla, vasemmalla Singapore Flyer maailmanpyörä, johon piti hypätä kyytiin.

F1-rataa edessä.

F1 lähtö & maali


Singapore Flyerista Marina Bayn suuntaan.

Näkymiä Ce La Vie -ravintolasta. Ja Singapore Sling, totta kai ;)

Ce La Vie. 57. kerros.


Infinity Pool.

Ce La Vien näkymistä ajateltiin palata apartmentille, mutta matkanvarrella törmättiin suihkulähdeshow'hun Marina Baylla.


Marina Bayn palmustoa.

Saatiin suosituksena Lau Pa Satin katuruokala nro 8. Lau Pa Sat oli huoneistosta katsottuna kadun toisella puolella, joten isoja ponnisteluja ei tarvinnut tämän ruoan eteen tehdä. Otettiin kimppa-annoksena erilaisia kepakoita ja toisesta puljusta riisiannoksia. Lau Pa Satin katuruoka-alue on kadunpätkä, joka suljetaan illaksi liikenteeltä. Kojut aukeavat ja pöydät kannetaan kadulle. Ihmismassan hiipuessa keräillään pöytiä pikkuhiljaa pois.

Lau Pa Satin antimia.

Näkymä apartmentin parvekkeelta alas. Vasemmalla Hawker Center rakennus, oikealla liikenteeltä illaksi suljettu Lau Pa Satin katurafla-alue. Hawker Centeriäkin testattiin, oli monipuolinen valikoima ravintoloita. Melkein kannattaa käydä testaamassa, jos kulkee lähimailla. Hawker Centereitä testailtiin muuallakin, mutta tämä oli isoin ja monipuolisin. Hawker Centerit ovat ravintolakeskittymiä, joissa paikalliset syövät. Ruoka on todella edullista ja valinnanvaraa löytyy.

Jonkun verran sai keskittyä siihen, ettei riko sääntöjä (lakeja) ja saa sakkoja, tai ole epäkunnioittava. Kielletyksi kun luetaan mm. syöminen ja juominen julkisella paikalla, kadun ylittäminen ilman suojatietä ja tupakointi muualla kuin tupakointipaikalla. Asemilla tai kulkuneuvoissa ei varsinkaan saa syödä eikä juoda.

2 kommenttia: