sunnuntai 9. joulukuuta 2018

Kondolihissillä korkealle

6.12. Torstai

Tänään saaren päänähtävyydelle, SkyBridgelle. Skootterit taas alle ja oikea suuntima. Very nice, mutta otettiin eka stoppi jo lentokentän hoodeilla, kun lentokentän päädyssä näkyi vain harmaa sadeverho maasta taivaisiin. Kuppila oli kivasti rannassa. Sadetta ei kuulunut, jatkettiin matkaa. Saman tien alkoi puottaa vettä. Pysähdyttiin uusiksi, tällä kertaa kuppilaan, jossa tepasteli kanoja. Omistaja oli todella ystävällinen, tilailtiin vettä ja kahvia.



Sitten päästiinkin jo SkyBridgelle. Olin ymmärtänyt aiemmin, että jonot olisivat pitkät. Saavuttiin puolenpäivän jälkeen, eikä jouduttu jonottamaan lainkaan. Liekö syynä keli, vai eikö turistikausi ollut vielä alkanut. Muutenkin koko saari on vaikuttanut kohtuu hiljaiselta. Baarit sulkevat ovensa yhdeltä, ravintolat eivät ole auki myöhään, eikä oikeastaan aikaisinkaan. Väkeä ei ole liikaa.

Suihkulähteen takana jonotuspiste. Nähnyt joskus kuvia ja videota kuinka jonoa on aukion toiselle laidalle saakka. Takana näkyy hämärästi kondolihissi ylös.

Näillä ylös. Ei ihan heikkohermoisimpien hissimatka. Jos maksaa ekstraa, saa lasilattiaisen hissin.

Ensimmäisen näköalatasanteen jälkeen mennään vielä sivusuunnassa toinen pätkä hissillä Sky Bridgelle.

Sillalle pääsee joko jyrkkiä portaita pitkin tai erillisellä (maksullisella) hissillä.




Silta heilui tuulessa. Tällä sillalla törmättiin ainoisiin suomalaisiin koko reissulla.

Maisemat matkalla kylään

Käytiin samalla lipulla vielä 3D museossa.



Vissiin myrkytys menossa.

Hissilippu + SkyBridge + 6d leffa 80RM/hlö. Halvemmallakin saa, mutta otettiin ekstrana tuo 6D leffa, kun ei ollut isompaa hintaeroa.

Oliko SkyBridge käymisen arvoinen? Oli ehdottomasti. Hissiajelut ja näkymät. Olin kyllä yllättynyt, miten lyhyt se oli.
Apinoita sai vähän varoa, yksi tarttui erään naisen laukkuun. Apinoista Langkawilla yleisesti sanottiinkin, että jos se jotain vie, anna viedä, ettet saa puremasta.

Korkeanpaikankammoisien kannattaa harkita kahdesti, koska sillalle pääsee vain kondolihissillä ja silta itsessään liikkuu tuulessa. Hissi nousee lopussa jyrkästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti