torstai 6. joulukuuta 2018

Hello Langkawi!

2.12. sunnuntai

Matkapäivä. Langkawi, here we come! Langkawin saari oli reissun pääkohde, sitä jo vähän odoteltiin. Vaikka Singapore oli kiva, oli se vähän turhan kallis. Metrolla Changille ja testiin Singapore Airlinesin halpalentoyhtiö Scoot. En ollut häävejä arvosteluja tästä lueskellut, muuta kuin että safety record oli hyvä. Eipä koettu ongelmia, kaikki sujui hyvin. N.15 min myöhästyminen lähdössä, that's it. Oma kokemus positiivinen.

Check-in tehtiin netissä edellisenä iltana, mutta koska majoitus oli apartmentissa, emme saaneet tulostettua boarding passeja. Kentällä tehtiin check-in puoliksi uudelleen automaatille. No problemos. Erikoista oli ainoastaan Changin tapa tehdä turvatarkastus. Se tehtiin jokaiselle portille erikseen. Lähtö portilta 24, kun menet portille, et saa viedä odottelupuolelle juomaa, muttet myöskään ostaa sitä tältä puolelta.

Lento oli nopea. 1.5h, ei mahtunut kuin juuri ja juuri nousu-tarjoilu-lasku. Pisimmältä tuntunut hetki koettiin lennon jälkeen passintarkastusjonossa. Ei tehokkain rajatarkastus, mutta eipä ollut isoja odotuksiakaan.

Pilviverhon läpi kun oli puskettu, alkoi näkymät olla kohdillaan. Innostus 100+

Laskeutumista Langkawille.



Saarella ei ole enää julkisia busseja, ainoa vaihtoehto siirtyä kentältä hotlalle on taksi. Kävin iteksiäni sellaisen varaamassa, mutta etukäteissuunnittelusta huolimatta unohdin mainita, että taksi tarvitaan neljälle hengelle ja neljälle isolle matkikselle. Taksikuski tuli hakemaan laukkua ja näin taksin koon. Piti tehdä hieman upgradea ja ottaa taksibussi.

Matka kentältä Pantai Cenangille oli lyhyt. Hotlia on ympäri saarta, me haluttiin kaiken keskiöön, jossa on biitsi. Tästä syystä Pantai Cenang. Valinta osui oikein. Best Star Resortin alakerrassa on kauppa, aamupala kuului hintaan, alhaalta löytyi allas ja parvekkeelta näkyi meri. Meri on siis hotlan takapihalla. Ei maailman paras, eikä ökyilijöille, mutta kun näin huoneen, olin myyty.

Hotlahuoneen näkymä






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti