maanantai 17. joulukuuta 2018

Langkawi-Singapore-Helsinki

11.12. Tiistai

Dääm. Lähtöpäivä. Varattiin edellisenä päivänä taksistandilta taksi aamuksi. Kaveri lupasi olla hotlalla 7.45, vaikka tilattiin kasiksi. Näytti vielä auton, jolla hakisi. Oli ennen kasia hotlalla, toimi, kuten sovittu.

Tällä kertaa lentotestiin pääsi AirAsia. Check-in tehtiin etukäteen netissä, no problemos. Paitsi siinä, kun koitettiin ostaa vierekkäisiä paikkoja, ei saatu verkkosivua hyväksymään maksua. Oltiin ilmeisen myöhässä check-inin kanssa, jäljellä oli enää peräkkäisten rivien reunapaikat. Näillä mentiin, kun ei saatu maksua onnistumaan nettisivulla. Lopulta kävikin hyvin, Akin viereiset paikat jäi tyhjiksi ja saatiin oma rivi hulppeilla maisemilla. Ei tosin siltä puolelta, mistä olisi nähnyt meidän rannan ja hotlan. Mutta jos mahdollista, tälle lennolle kannattaa ottaa ikkunapaikka! Alla kuvasatoa.







1.5h lennon jälkeen oli 12h layover Singaporessa. Jätettiin laukut säilytykseen ja meinattiin mennä kiertelemään Changin kentän kehuttuja erikoisuuksia, kuten Butterfly Gardenia. Selvisi kuitenkin, että niitä näkee vasta, kun on lähtöpuolella. Koska matkalaukkuja ei vielä saanut checkattua sisään, lähdettiin kaupungille. Pyyhällettiin katsomaan lähimmän metropysäkin (Expo) päähän, miltä siellä näyttää. Ja kivaltahan siellä näytti! Löytyi ostoskeskus, jonka sisäpihalle oli tehty oasis; baareja lammen äärellä.




Livemusaakin olisi ollut tarjolla, mutta piti palata kentälle.

T1, T2 ja T3 terminaalien väliä voi lähtöpuolellakin suhata sky trainilla. Jos on aikaa, voi siis kierrellä ihmettelemässä eri terminaalien erikoisuuksia, kuten kaktuspuistoa ja Butterfly Gardenia.

Butterfly Garden. Tähän aikaan illasta ei perhoset lennelly. Nukkuvia perhosia kyllä löytyi.



Kaktuspuisto

Pitkin terminaaleja, muun muassa tuon Butterfly Gardenin läheisyydessä on tarjolla jalkahierontaa ilmaiseksi. Hierontalaitteilla. Teki aika kutaa. Vielä parempi olisi, kun sen saisi pitkän lennon jälkeen. Ei silti valittamista. Ymmärrän, miksi Changi on usein valittu maailman parhaimmaksi lentokentäksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti