maanantai 10. joulukuuta 2018

Island hopping

8.12. Lauantai

Aamusta biitsiä ja saarihyppelyn varaus. Mahduttiin iltapäivän reissulle mukaan. Hinta hämmentävän halpa, 25RM (n. 5e) per hlö ja hyppely sisälsi 3 kohdetta. Melkoista säätöä oli lähtö, veivattiin ryhmiä koon mukaan eri takseihin ja odoteltiin hyvä tovi venettä. Veneeseen mentäessä säätöä vasta olikin. Päästiin ensimmäisenä ja mentiin peräpenkkiin. Loppujengi vaihteli paikkoja vielä pitkään edessä.

Lähtösatama

Venho meni ihan hyvää vauhtia. Eka kohde Pulau Dayang Bunting, raskaana olevan neidon saari. Nimensä se on saanut siluetista, joka näyttää selällään makaavalta raskaana olevalta naiselta. Kierrettiin veneellä saarta pieneen satamaan (ehkä oikeammin laituriin), jonka jälkeen meille annettiin tunti aikaa maissa. Saarella on järvi, jonka rantaan haluttiin istuksimaan. Toisin kuin matkatoimistosta kerrottiin, saarella on mahdollisuus ostaa ruokaa ja juomaa. Meillä oli kuitenkin hankittuna jo omat eväät järvelle.

Pulau Dayang Buntingin satamaa.

Järvenrannasta.


Saarihyppely on hyvä keino nähdä monta muutakin saarta ohimennen. Tuolta saarten välistä sitä pölähdettiin.


Yksi stoppi kotkien syöttöpaikalla.

Beras Basah Islandilla ei ollut ruuhkaa rannalla. Tältä biitsiltä ei löydy ravinteleita eikä vessoja. Mutta aurinkoa ja hiekkaa kyllä :)





Iltasapuskat



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti