tiistai 4. joulukuuta 2018

Pummilla sisään, Gardens By the Bay

30.11. Perjantai

Mitä ajateltiin tehdä? Mennä Sentosan saarelle. Mitä tehtiin? Mentiin Little Indiaan. Syystä, että vesisade. Sadeaamu vaihtoi suunnitelmat Sentosan saaresta muihin rientoihin. Pähkäiltiin eläintarhan ja Little Indian välillä. Koska eläintarha oli niin kaukana, suhattiin Chinatownin kautta Intiaan. Täytyy myöntää oma asenneongelma ylipäänsä Intiaa kohtaan, mikä ei tämän alueen myötä sen kummemmin parantunut. Edullista siellä kyllä oli.

Little India

Ankkatirullaa


Little Indiasta siirryttiin kämpän kautta Gardens by the Baylle. Pähkittiin, halutaanko maksaa alueelle sisään, kun juuri tänä päivänä alueella alkoi joulukarkelot. Normaalisti alue on maksuton, lukuunottamatta Skywalkia. Tästä päivästä eteenpäin alue on maksullinen. Päätettiin katsoa, nähtäisiinkö valaistut "kukat" ilman maksua tarpeeksi hyvin, koska joulunajan Winter Wonderland ei meitä niin innostanut. Kierrettiin kiertoreittiä tietä pitkin muulle alueelle, josta löytyi hissi. Otettiin hissi alas ja ovien avauduttua löydettiin kuitenkin itsemme keskeltä valopuita ja Winter Wonderlandia! Wau, vahingossa pummilla sisään.






Melko alkuun haettiin liput Skywalkille, koska se oli sulkeutumassa. Mitkä näköalat! Oma suosikkini verrattuna maailmanpyörään tai Ce La Viehin. Kaiken kaikkiaan erikoinen mesta.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti